Tässä onkin vierähtänyt monen monituista päivää, etten ole edes piipahtanut blogissani. Syykin on yksinkertainen: En ole jaksanut edes istua saati ottaa tietokonetta esiin ja "tehdä jotakin". Pahoinvointi on ollut todella hurjaa ja hetkittäin olen vakavasti harkinnut lähtöä päivystykseen ja saamaan nesteytystä suonensisäisesti. On tässä kuitenkin pärjäilty, kun sohvan pohjalla maattu. Vähitellen alkaa olo tasoittua ja nyt tosiaan pitkästä aikaa kirjoituskunnossa! Voitto se on pienikin voitto, ainakin tässä vaiheessa :)

Vuosi on vaihtunut ja olemme siirtyneet vuoteen 2015. Edellisestä vuodesta olisi niin paljon sanottavaa ja kerrottavaa, muisteltavaa ja muistiinpantavaa... Tämän vuoden suunnitelmat ovat varsin maltillisia, pyörivät lähinnä tämän perheen ympärillä. Kaikki tämä odottakoon kuitenkin vielä hetken.

Vuoden vaihdetta meillä juhlittiin.. No ei oikeastaan mitenkään. Normaalisti olemme syöneet herkkuja, juustofonduen ollessa ruokapöydän tähti. Olemme valaneet tinaa ja käyneet katsomassa ilotulitusta. Lapset ovat saaneet valvoa kymmeneen illalla ja olemme katselleet jotakin perhe-elokuvaa. Tänä vuonna syötiin ihan tavallista makaroonilaatikkoa ja minä jäin sohvalle makaamaan (oksennusämpäri kainalossa), kun isä vei lapset katsomaan ilotulitusta. Tinan valaminen unohdettiin kokonaan, mutta elokuvaa sentään katsottiin yhdessä.

Ei ole tosiaan ollut mitenkään riemuisa pariviikkoinen minulla. Hankin ne mainitsemani Sea Band pahoinvointirannekkeet ja saattoihan niistä jotain pientä helpotusta ollakin. Teho ei kuitenkaan (ainakaan minulla) kestänyt kovin kauaa ja jättivät ihoon kipeät painaumat. En kuitenkaan tyrmää niitä täysin, vaikken itse ihan hirmuista helpotusta niistä saanutkaan.

Huomenna lapset palaavat arkeen menemällä hetkeksi päiväkotiin, sittenhän sitä taas lomaillaan yksi päivä. Itse olen tällä hetkellä sairaslomalla, ei liene vaikea arvata, ettei minusta pahemmin työntekoon ole. Mies on joululomansa viettänyt ja on palannut sorvin ääreen.

Tässähän nämä tämän hetken kuulumiset pähkinänkuoressa. Mielessä niin paljon asiaa, mitä haluaisin jakaa, mutta vielä ei selkeää tekstiä ota syntyäkseen edes pienellä pakolla.. Säästän teidät siis tämän enemmiltä sekavilta raapustuksilta ja toivon huomisen jo selkeyttävän omia ajatuksia, nyt kun pää alkaa pysyä jo pidempiä aikoja pois oksennusämpäristä :) 

Mahtavaa vuotta 2015 kaikille!! :)