En aio edes yrittää kirjoittaa mitään pitkää sepustusta tällä kertaa, mutta ajattelin kuitenkin pienen tilannapäivityksen teidän tiedoksenne...

Perjantaiaamusta lähtien vatsani on ollut todella pahasti sekaisin, mikään ei oikein pysy sisällä ja tulee suorilta käsin läpi. Sen tarkempaan kuvailematta: Onneksi valitsin vessaan niin iloiset tapetit, nyt niitä saa tuijotella urakalla ja monta kertaa päivässä! Perjantaina alkoivat myöskin yölliset supistukset, jotka estävät tehokkaasti nukkumisen. Supistukset eivät kuitenkaan säännöllisty ja loppuvat aamuyöstä.

Perjantaina myös limatulppa irtosi kokonaan. Sitähän ehti jo hetkeksi innostua ja kuvitella, että kohta sitä mennään sairaalaan! Pyh, pah ja turha toivo.

Alan olla melkoinen nukkuneen rukous ja suurimman osan ajasta todella nälkäinen sellainen. Syöminen ei kuitenkaan varsinaisesti houkuttele, se kun tietää pitkällistä wc-sessiota. Valitettavasti myös pinna kiristyy.

Turvotusta on aivan hirvittävästi. Erityisesti iltaisin jalkojen iho tuntuu kiristävältä, päivisin ongelmia tuppaa olemaan lähinnä sormien kanssa. Käden nyrkkiin pusertaminen on vaikeaa eikä tunnu millään mittapuulla houkuttelevalta. Raskausmyrkytyksen oireita ei kuitenkaan ole ja turvotusta pystyy jonkin verran helpottamaan jatkuvalla vesitankkauksella. Jälleen yksi hyvä syy pysytellä lähellä kotia ja kotivessaa!

Ylihuomenna on jälleen lääkäriaika äitiyspolille ja todella, todella toivon, että lääkäri päättäisi käynnistää synnytyksen.